Om os

PenSpektrum er en portal der gerne vil gøre dig klogere. Vi udgiver innovative undervisningsmaterialer, men også journalistiske temaer og oplysning generelt. Vores temaer er gratis og kræver ikke et login.

Vi vil gerne gøre komplekse emner tilgængelige for en større del af befolkningen – både elever i grundskolen, på erhvervsuddannelser eller kursisten på den lokale aftenskole.

For at engagere vores brugere tyer vi gerne til innovative metoder – vi bruger film, spil, fotos og podcast i samspil med traditionelle tekster. 

Vi dykker ned i de store samfundsspørgsmål – men også i den nære historie, som måske er vigtig for en afgrænset målgruppe.  

Cases

Det spektrum af emner vi dækker er bredt:

  • Vores oplysningsfilm om Børn der lever med vold er set over 400.000 gange.

     

  • Vores film om socialpædagogik bruges på professionshøjskoler landet over.

      

  • Vores internationale dokumentarfilm om vigtige historier fra Bolivia, Sydafrika, Vietnam og Indonesien har kørt på landsdækkende TV.

  • Vores spil Truth Hunter om folkedrab i Bosnien blev nomineret til årets nyskabelse ved spilprisen i 2020.

Vores baggrund

Baggrunden for PenSpektrum er produktionsselskabet Batavia Media ApS som blev stiftet i 2001. I 22 år har vi produceret læremidler og journalistik.

Har du en idé?

Har du en god idé til et undervisnings- eller informationsmateriale? Så hører vi meget gerne fra dig. Skriv til os her: info@penspektrum.dk

Åbningstider

M-F: 10 – 16

Addresse

Bernhard Bangs Allé 22
2000 Frederiksberg

Email

info@penspektrum.dk

Telefon

+4559161659